1

Onderwerp: Ganache invriezen en hoe laten opstijven?

Ik heb twee vraagjes over ganache. Ik wil dit een keer uitproberen en vraag me af hoe je de ganche op laat stijven in of naast de koelkast? en hoelang en de tweede vraag is kan je de overgebleven ganche invriezen?

Alvast heel erg bedankt
Marian

Het mooiste werk is vuurwerk, daar kan je naar kijken
www.taartplanet.nl

2

Re: Ganache invriezen en hoe laten opstijven?

ik laat de ganache na het maken gewoon op mijn tafel afkoelen/opstijven maar in de koelkast is natuurlijk ook helemaal goed, dan duurt het ook minder lang.

invriezen?? ik snoep het altijd op  :lol:

N-Joy Cakes

3

Re: Ganache invriezen en hoe laten opstijven?

*D Weet je misschien dan ook hoeveel je nodig hebt voor 1 taart van 20 cm?

Het mooiste werk is vuurwerk, daar kan je naar kijken
www.taartplanet.nl

4

Re: Ganache invriezen en hoe laten opstijven?

ik gebruik voor een 22,5 cm rond en 10 cm hoog altijd ong 200 ml slagroom.

ik dan vaak vrij weinig tot niks over

N-Joy Cakes