Onderwerp: HELP... welke botercreme???
Ik bak al geruime tijd taarten die ik vaak vul met slagroom, afsmeer met botercreme (mix voor botercreme van maak je taart) en vervolgens bekleed met marsepein.
Nu maakte ik afgelopen weekend een gitaartaart en na een nacht in de koelkast begon het marsepein wat te smelten.... Marsepein en de koelkast zijn geen vrienden zeggen ze, maar de slagroom buiten de koelkast bewaren lijkt me ook geen succes.... Dit is me nog nooit eerder gebeurd maar wil dit graag voor een volgende keer voorkomen.
Nu zag ik bij ace of cakes van TLC dat ze de taarten vullen met een botercreme die niet echt lijkt op de mijne, die lijkt luchtiger. Ze smeren de taarten daar ook mee af of gebruiken ze daarvoor iets anders?. Kan iemand mij vertellen hoe dit smaakt ten opzichte van de botercreme die je maakt met de mix? En kun je een taart die je hiermee vult buiten de koelkast bewaren? Wel handig met 3D taarten lijkt me.
En kun je met deze botercreme ook een toefspuiten op cupcakes?
Ik hoor/lees graag jullie adviezen.
Alvast heel erg bedankt!