Onderwerp: botercreme
hoi hoi
ik heb denet een botercreme gemaakt voor morgen (dan ga ik mijn marsepein taart maken)
en ik heb het in de koelkast gezet
kan dit
groetjes liza
ps:ik heb ook de bastogne vulling erin gezet kan dit ook
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » botercreme
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
hoi hoi
ik heb denet een botercreme gemaakt voor morgen (dan ga ik mijn marsepein taart maken)
en ik heb het in de koelkast gezet
kan dit
groetjes liza
ps:ik heb ook de bastogne vulling erin gezet kan dit ook
Dat is geen probleem. Zet het morgen wel ruim op tijd uit de koelkast zodat het weer op juiste temp. kan komen om te gebruiken (anders is het te hard om te spuiten of te smeren). Vooraf wel weer even goed mixen. Als de bastognevulling gemaakt is op basis van botercreme dan geldt hetzelfde als hierboven. En als het gemaakt is met slagroom dan zeker koelkast!
wel morgen 2 uur van te voren uit de koeling halen en weer even goed doormixen.als ie in de schift schiet je kom even in heet water zetten en goed doormixen.
oke thanks dus hetzelfde met de bastonge vulling die is gemaak van slagroom?
nee slagroom kan je het beste a la minute opkloppen omdat dat nooit een avond stijf blijft en qua houdbaarheid is het ook niet aan te raden.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » botercreme
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.