Onderwerp: vragen over cakepops
Ik weet niet waar ik mijn vragen moet zetten over dit onderwerp, ik heb maar gekozen voor taartdeco algemeen.
Gisteren voor het eerst een klein proefje gemaakt voor cakepops. Ik denk nu doen want als het leuk en lekker is dan kan ik op de beurs nog het een en ander aanschaffen.
Balletjes maken ging goed, maar had wat ruzie met de chocolade. Deze bleef erg dik en was dus moeilijk dippen hierin.
Hij werd ook niet echt hard (buiten de koelkast).
Ik had alleen gewone repen in huis, dus die heb ik gebruikt.
Hier mijn vragen waar ik graag antwoord op heb:
Welke chocolade gebruiken jullie?
Candymelds of ook gewone repen.
Gebruiken jullie altijd lollystokjes of een ander alternatief?
Bewaren jullie de cakepops in de koelkast of erbuiten?
Hoe groot/zwaar is jullie bolletje deeg?
Maken jullie ze van cake of biscuit?
Mochten er nog tips voor mij zijn dan graag, want ik vond het toch wel erg leuk om te maken.
alvast bedankt
http://www.facebook.com/pages/Home-made … 1595328591