1

Onderwerp: uitelkaar gevallen taart

Bij het aansnijden van mijn taart vallen de stukken uitelkaar.
Ik heb ze dan gevult met twee lagen....

Wat gaat er mis?
Moet ik de cake dan bevochtigen of zo??
Wie heeft advies?

2

Re: uitelkaar gevallen taart

Waarmee heb je ze gevuld?

Deze hobby is geweldigggggg!!!!

3

Re: uitelkaar gevallen taart

Ik heb je even gemeld, in de juiste rubriek krijg je wellicht meer tips  ;)

En inderdaad wat zonnetje zegt: heb je wat meer informatie??
Waarmee gevuld? Hoe (en hoe groot) snij je je stukken?

Laat de moed niet zakken!
Met een appel en een ei kun je al bijna een taart bakken!!

4

Re: uitelkaar gevallen taart

met wat voor mes snij je? ook niet onbelangrijk, als je je mes erdoorheen duwt ipv snijd heb je nl ook kans dat je taart uit elkaar valt

Re: uitelkaar gevallen taart

de show-off rubrieken zijn om je creaties te showen.

[move]---> taartdecoratie algemeen

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs

6

Re: uitelkaar gevallen taart

Nou  eerst cake dan laagje bakkersroom en dan cake en dan laagje buttercream....of slagroom. De lagen laten los....de cake met   bakkersroom met de volgende laag.

7

Re: uitelkaar gevallen taart

Heb je misschien een foto om te plaatsen?

8

Re: uitelkaar gevallen taart

foto plaatsen lukt me niet....De stukken vallen uit elkaar .
Klop ik de bakkersroom dan te stijf?
Of moet je de cake bevochtigen....zo ja met wat?
Makkt niet uit hoe grote stukken ik snij.

9

Re: uitelkaar gevallen taart

duw je de cake wel een beetje aan met de lagen op elkaar leggen? Zodat het allemaal goed aan elkaar "plakt".

het hart neemt waar wat het oog niet kan zien. ( www.taartdesign.nl)

10

Re: uitelkaar gevallen taart

Ja dat doe ik ook....

11

Re: uitelkaar gevallen taart

Maak je je taart echt van cake of van biscuit?

~ Never waste a good crisis... ~

12

Re: uitelkaar gevallen taart

bescuit....