Die van Lonka zit niet in wikkeltjes (zakken van 200gr. in de supermarkt of bakken van een kilo bij de makro). Scheelt weer in het werk Overigens moet je heel voorzichtig zijn met de magnetron. Ik deed dat ook steeds (paar blokjes om iets van te boetseren) en toen ik dat met wat meer deed om een taartje te bekleden had ik het iets te lang laten gaan en toen kwam het vet er dus te veel uit. En dat is er dan niet meer terug in te kneden. Als ik nu fudge kneed zonder magnetron te gebruiken (gaat makkelijker met dit warme weer) blijft het veel beter "in elkaar" Evengoed krijg je er dan lekker vette handen van en ik gebruik dus ook geen bakpapier om uit te rollen (heb wel een plastic snijplank, dus misschien dat dat scheelt) want door het vet plakt het niet zo vast.
Ik heb nog geen tweede taartje ermee bekleed, maar ik ga het dan niet meer in de magnetron zetten. (Of als het erg hard is misschien steeds een paar seconden en dan even proberen te kneden)
Groetjes,
Mirjam
If life gives you lemons, make lemoncurd.