1

Onderwerp: Enthousiaste nieuweling

Hoi allemaal,

Sinds kort maak ik ook cakejes met marsepein. Heerlijk!
Ben zelf dol op marsepein, dus komt dát even goed uit! :D
Ik ben eerder al begonnen met cakejes, marsepein kleuren en simpele vormen er op plakken. Vandaag heb ik voor het eerst marsepeinen roosjes gemaakt. En wat een resultaat!!! Ongelooflijk hoe mooi!
Enorm veel complimenten gekregen vandaag, en een aanvraag voor een bruiloftstaart binnen!!! Dat wordt spannend..
Heb eerder een kleine taart gemaakt, maar vond hem te zoet. Dus eerst nog maar even flink oefenen met het maken van taarten voordat ik daar aan durf te beginnen! Heb een foto gemaakt van de cakejes, maar hoe kan ik deze plaatsen???

Liefs,
Siegrit, 22 jaar

2

Re: Enthousiaste nieuweling

Welkom en heel veel (bak)plezier!

3

Re: Enthousiaste nieuweling

welkom!

Een foto kun je plaatsen door hem eerst op bijvoorbeeld mijnalbum.nl of photobucket.com te zetten, dan kun je de IMG link kopieren en hier plakken.

4

Re: Enthousiaste nieuweling

Welkom en veel p,ezier, voor foto plaatsen..kijk even in 'sticky' bij taartenparade..daar staat uitleg...

Grtls Irene
Ik ben niet gestoord, ik ben mentaal hilarisch!!

5

Re: Enthousiaste nieuweling

Hooooooiii  :)  Welkom hier  :)

Groetjes!

6 Laatst bewerkt door Siegrit (23-09-2011 21:47)

Re: Enthousiaste nieuweling

Op deze manier kunnen jullie volgens mij de foto's bekijken..

http://www.mijnalbum.nl/Foto-RFJZV4P7.jpg

http://www.mijnalbum.nl/Foto-L4B6Y4ZM.jpg

Zoals je op de laatste foto ziet, zie je wat witte poedersuikermengsel nog. Ik gebruik dus poedersuiker met water om de marsepein op elkaar te plakken. Hoe kan ik het netter verwerken? Ander materiaal gebruiken?