1

Onderwerp: sugarcel van strater: hoe veel in fondant gebruiken?

Kon geen tylose vinden in de plaatselijke kookwinkel. Wel sugarcel. zou hetzelfde werken, maar ik heb geen idee hoeveel ik ervan moet gebruiken.

De zoekfunctie hier gaf 2 posts met de mededeling dat je het kunt gebruiken, maar zonder mengverhouding.
Met tylose heb ik ook nog niet gewerkt tot nu toe, maar wil wat meer gaan boetseren.

Wie kent het?

2

Re: sugarcel van strater: hoe veel in fondant gebruiken?

1 theelepel sugarcel op 250 gram (zie o.a.  community.babycentre.co.uk/post/a15037585/sugarflair_-_sugarcel_cmc).

3

Re: sugarcel van strater: hoe veel in fondant gebruiken?

Bedankt!
Ik zal ook even de link bekijken.

4

Re: sugarcel van strater: hoe veel in fondant gebruiken?

Graag gedaan.

Ik heb gemerkt dat als je iets niet kunt vinden via Google, het soms wel lukt via de Engelse termen.

Mag ik weten bij welke kookwinkel je het hebt gekocht?

5

Re: sugarcel van strater: hoe veel in fondant gebruiken?

Ik heb het gekocht bij Kookabura in Roosendaal, dat is de winkel van die bekende kok (Jeremy nog wat) en nog iemand (van "den Dieje" in Roosendaal).

6

Re: sugarcel van strater: hoe veel in fondant gebruiken?

Zo, da's niet de minste.
Bedankt voor het antwoord.

7

Re: sugarcel van strater: hoe veel in fondant gebruiken?

Idd. ze hebben ook marsepein en andere bak en decoratiespullen.  Maar het is er allemaal erg duur. Hun merk marsepein ken ik niet en is flink duurder, dus ja, dat heb ik nog niet geprobeerd.
Maar een dergelijke winkel in de buurt is wel handig.