1

Onderwerp: plak marsepein

ik gebruik hier altijd 1:3 marsepein...

Maar dat plakt vrij erg...Nu vind ik deze persoonlijk wel heel lekker...Wie heeft er en foefje voor om dat plakken weg te krijgen...

Ik zou het liefste qwa smaak deze gebruiken.

groetjes Michelle

2

Re: plak marsepein

Als je de marsepein hebt uitgerold, hem even laten liggen tot hij aan de bovenkant droger aanvoelt en dan je taart bekleden!
En als hij aan je oppervlak blijft plakken, evt. wat poedersuiker onder je marspein bij het rollen, of een bureauonderlegger van de Ikea  :Y

Joyce
Beter 1 taart in de mond dan 10 op de grond :) ! https://www.facebook.com/lekkersvansjois

3

Re: plak marsepein

Je handen insmeren met crisco

Taart groetjes Ellen

4

Re: plak marsepein

Het ligt ook soms aan het merk marsepein. Ik weet niet welke je gebruikt?

5

Re: plak marsepein

Ik smeer, ook tijdens het kneden, mijn handen regelmatig in met crisco. Ik gebruik zelf ook 1:3 marsepein en heb hierdoor geen last van plakken.

Groetjes, Michaela.
A balanced diet is a cookie in each hand.

6

Re: plak marsepein

MamavanThom schreef:

Ik smeer, ook tijdens het kneden, mijn handen regelmatig in met crisco. Ik gebruik zelf ook 1:3 marsepein en heb hierdoor geen last van plakken.


Same here  :Y  en ik smeer ook wat op mijn mat en roller

Ik wens iedereen hele fijne feestdagen en een goed 2012!!