Onderwerp: kaartje met bewaaradvies
Hallo Allemaal!!
Ik ben bezig met het maken van een kaartje die ik kan meegeven als er bij mij een taart wordt besteld.
Ik twijfel alleen heel erg over het bewaren in de koeling of buiten de koeling. Ik maak nu de taarten met standaard vulling van bc en jam en smeer m af met 1:1. De afwerking kan zowel van marsepein zijn als van fondant.
Ik werk sinds kort met 1:1 bc eerder altijd dikke ellende met smeltende taarten e.d. dus vandaar mijn twijfel in de koeling of buiten de koeling. Merk wel dat niet iedereen een koele droge ruimte heeft dus misschien allebei vermelden of toch een van de twee?
Ik weet dat ik te weinig reactie's plaats op andere taarten en heb ook te weinig tijd om m'n eigen taarten te posten. Werk momenteel 38,5 uur ipv 18,5 (gewone baam, buiten de taarten) en dan nog is wat bestellingen en 2 kleine kindjes om je heen!! Bij deze sorry dames!!!!
Ik hoop dat jullie me een beetje kunnen helpen!!!!
Mijn dank is groot!!!!
Groetjes Sabrina
Iedere gelegenheid is taart waard!!!