Lenney schreef:ik had dus geen pan die groot genoeg was, zodat het blik helemaal onder water staat tijdens het koken. Toen had ik gelezen ergens op internet dat je de inhoud ook zo kan verwarmen in een pannetje, maar je moet constant blijven roeren en zeker 20 minuten lang.....
Heb ik gedaan... 20 minuten roeren... en op het laatst werd die caramel dikker.. en dikker en roeren werd steeds zwaarder....
Ik dacht hou de 20 minuten maar aan, wat ik dus niet had moeten doen..
De caramel was te dik geworden..... dus ik ga het nog eens proberen maar dan 15 minuten roeren.. 
pfff, wat een werk...heeft je buurvrouw ofzo dan niet even een soeppan of iets wat je kunt lenen ..want dat blikje is echt niet zo groot..., dan moet je elk kwartier (ofzo) een beetje heet water bijvoegen want het verdampt en blikje moet onder water blijven (ik doe dat uit waterkoker), maar je staat je geen ongeluk te roeren........
Grtls Irene
Ik ben niet gestoord, ik ben mentaal hilarisch!!