Onderwerp: Lussenstrik
hoi!
ik ga een lussenstrik maken voor mijn taart, maar ik zit met wat 'probleempjes'. ik heb de strikken van fondant gemaakt, maar NIET met tylose, want dat was ik vergeten te halen en hier in de beurt hebben ze dat niet. heb gelezen op internet dat het ook kan zonder tylose en dan lang laten drogen. ik heb ze vanavond gemaakt en dinsdag moet de taart af zijn, lijk mij lang genoeg. maar je moet ook altijd zo'n rondje hebben voor eronder, maar ik heb daar niet genoeg fondant meer voor kan ik dat rondje waar je de strik op moet plakken ook van marsepein maken? want de marsepein wordt niet hard.. oh en ik wil er ook stipjes en randjes op, op de strikjes, kan dat wel gewoon met marsepein? want dat hoeft niet perse hard te worden toch? en dan mijn allerlaatste vraag, kan je het ook met iets anders dan royal icing vast plakken? water bijvoorbeeld?
ooh ik stel altijd zoveel vragen in 1 bericht haha, sorry daarvoor maar beter 1 bericht met veel vragen dan veel meer topics van mij toch !
heel erg bedankt alvast!