1

Onderwerp: Vraagje aan de dames die regelmatig royal icing gebruiken.

Ik ga vandaag voor het eerst op de zijkanten van een bruidstaart sliertjes met royal icing spuiten.
En vanmorgen bedenk ik me ineens, kan hij dan wel in de koelkast? Of kan het temperatuursverschil van invloed zijn op de royal icing?

Qua vulling zou hij uit de koeling kunnen blijven, maar ik zet hem toch liever nog een nachtje in de koeling en wil hem er dan morgenvroeg uithalen.

Wie kan me aanraden wat ik moet doen? Zou natuurlijk zonde zijn als ik vandaag heel de dag in de weer ben met de royal icing en dat dat dan morgen voor niets blijkt te zijn (en ik op gescheept zit met een lelijke bruidstaart :think: )

Vanaf 1 juli 2011 verkoop van bakspulletjes bij Creataart!
Openingstijden *Vrijdag 09.00 - 11.30 en 14.00 - 17.00 * zaterdag 09.00 - 12.00             ~~ Voor meer informatie zie www.creataart.nl~~

2

Re: Vraagje aan de dames die regelmatig royal icing gebruiken.

ik zet de taarten ,die ik met RI heb bewerkt ,gerust in de ijskast hoor.bij mij nog nooit iets mee gebeurd.ik heb wel met fondant nu een keer ervaren dat deze helemaal nat werd in de ijskast.maar ik denk dat als je de taart in een doos erin zet,dit geen probleem geeft.probeer het anders even uit met iets voor jezelf.
suc6 in elk geval.

creatief met taart