1

Onderwerp: hoe te werk

als je marsepein/fondant gaat rollen en ook bv ermee gaat boetseren. wat gebruik je dan om te zorgen dat het niet aan je handen blijft plakken? ik las dat sommige ene soort van poeder gebruiken? ook bv om hun marsepein op uit te rollen

2

Re: hoe te werk

Hoi Sweetgirl,

Ik gebruik de trex van de webshop (vet) en bij de workshop die ik heb gedaan gebruikten we crisco (ook vet maar van ander merk)

3

Re: hoe te werk

Het poeder waar je het over hebt is poedersuiker (hele fijne) zodat de fondant niet aan je tafel/aanrecht plakt. Trex is fijn voor je handen zodat die niet helemaal onder zitten. :)

4

Re: hoe te werk

Ik gebruik een piepklein beetje bakspray. (waar je bakvormen mee in kan spuiten)

Groetjes,
Mirjam

If life gives you lemons, make lemoncurd.

5

Re: hoe te werk

Beetje maizena, werkt ook prima.

6

Re: hoe te werk

trex was uitverkocht helaas dus zal nu wel wat bakspray gebruiken