1

Onderwerp: Spoed... Hoe ga ik dit doen?

Sorry niet zo'n duidelijke titel maar ik weet niet zo goed hoe ik dit in een korte zin moet uitleggen.

Ik heb een taart voor morgen. Maar die wil ik vanavond al brengen. Gevuld met aardbeienjam en vanille botercreme. Bekleed met fondant, met fondant figuren erop geboetseerd. Verder nog wat icing spuitwerk als details. Past niet in een taartdoos.
Hoe kan ik dit het beste bewaren? Ik heb een cupcakecourier waar ik de taart in kan bewaren. In of buiten de koelkast?

Cupcakes ook voor morgen, vanillecupcakes vandaag al gebakken.
Op de cc's komt een buttercream icing toef gespoten. Hoeft dus niet in de koeling. Vandaag al de toeven erop spuiten of morgen pas doen?

Ik hoop dat iemand me kan helpen.
Heel erg bedankt alvast!

2

Re: Spoed... Hoe ga ik dit doen?

Ik zou de toeven voor de cc er morgen pas opspuiten anders heb je kans dat ze inzakken..  Als je ze in de koelkast bewaard kan je ze er wel al vanavond opspuiten..

En de taart zou ik bewaren in de koelkast, maar niet te koud natuurlijk anders krijg je scheuren in je fondant..
Hij kan wel uit de koelkast bewaard worden maar ik doe eigenlijk altijd alles in de koelkast gewoon voor de zekerheid..

Succes met je opdracht verder!

Carpe Diem... dat heb ik zeker geleerd het afgelopen jaar..