1

Onderwerp: welke "lijm"

Ik ben erg benieuwd wat jullie gebruiken om versieringen op de taart te plakken.

2

Re: welke "lijm"

Ik gebruik Tylose aangemaakt met wat afgekoeld, afgekookt water.  Maar je kan ook met water plakken. Van beiden heb je maar een beetje nodig.

3

Re: welke "lijm"

Ligt er aan, als het goed moet plakken of wat meer stevigheid nodig heeft, dan eetbare lijm. Als het er alleen maar op hoeft zonder extra stevigheid, dan een heel klein beetje water. Met een penseeltje erop strijken.

"Whatever you do, do it with chocolate"
https://regenbooghuisje.com

4

Re: welke "lijm"

Ik gebruik de lijm van de webshop :thumb:

Groetjes, Manika
www.taartenvanmanika.nl

5 Laatst bewerkt door Sweetgirl (04-12-2007 19:50)

Re: welke "lijm"

en welke lijm is dat dan?...oh nee heb al zoveeeel besteld ik moet echt stoppen hahaha

6 Laatst bewerkt door tom poes (04-12-2007 19:57)

Re: welke "lijm"

Edible glue bedoelen ze, maar zoals Nathalie al schreef kun je dit ook zelf maken met een beetje tylose met water. De vlokjes tylose lossen langzaam op, je denkt eerst dat het mislukt :Y , en dan verandert het geheel in een soort behangersplaksel...

Tot taarts, Yvonne
Mijn lijfspreuk: "ik blink in niks uit, maar ik kan een heleboel een beetje!"

7

Re: welke "lijm"

ok want tyclose heb ik al bij de bestelling zitten. dat kan ik dus gebruiken...mooi zo
kan echt niet wachten!

8

Re: welke "lijm"

vast heel onprofessioneel, maar ik heb stroop gebruikt!

9

Re: welke "lijm"

Ik gebruik water voor de kleine en verse dingetjes en voor de grotere en uitgeharde dingen gebruik ik ook die Edible Glue, erg fijn. :Y