1

Onderwerp: Champagne mousse/bavarois

Hallo, weet iemand een lekker recept voor champagne mousse of bavarois die stevig genoeg is om mee te vullen? Ik wil geen champagne botercreme maken maar iets luchtigers. Ik heb patidess champagne in huis maar ben daar zelf niet zo weg van dus maak het liever met Canei oid.
Hoop dat iemand me kan helpen.

Life is what you bake it.

2

Re: Champagne mousse/bavarois

De champagne creme die bij de recepten staat is heeeeerlijk! Bij de familie nog steeds de populairste vulling hehe. Je kan m maken met wat je ook in huis hebt en lekker vindt, prosecco, champagne, canei, cava.

Wat ik er ook lekker aan vind is dat ie niet alleen luchtig maar door het citroensap ook lekker fris is. Ik laat zelf alleen de citroenschil eruit en gebruik alleen het sap.

Re: Champagne mousse/bavarois

Ach wat suf, heb dat recept blijkbaar niet eens geopend omdat ik er van uit ging dat het om creme van boter ging...
Dank je wel voor het opschudden van mijn stoffige hersenen...

Life is what you bake it.