Ik heb gewoon de hoeveelheid die ik eerder beschreven heb gebruikt,
Je kan ook witte ganache maken.
volgens recept uit boek van Paris Cutler:
1,3 kg fijngehakte witte chocolade
450 ml slagroom
650 gr. witte choclade
250 ml. slagroom
in de koelkast af laten koelen, toen hij afegekoeld was hem met de mixer een poosje geklopt, daarna in de spuitzak gedaan en af en toe gekeken wanneer hij stijf genoeg was om hem te gebruiken.
Het moet echt lukken als je het zo doet want bij mij ging het echt prima.
Ik denk als je hem te lang laat liggen de cacache inderdaad hard word en niet meer te spuiten is daarom moet je goed in de gaten houden wanneer je hem kunt spuiten.
Het wordt ook niet stijf tijdens het kloppen maar na het kloppen wordt het na een poosje pas stijf.
Yvonne het klopt dus dat hij na het kloppen nog niet stijf is want zoals ik eerder beschreven had moet je hem na het kloppen in de koelkast zetten en dan wordt hij na een poosje pas stijf dus het klopt wel dat hij de volgende dag hard was.
Je had het gewoon goed gedaan maar je moet zo af en toe eens kijken wanneer hij stijf genoeg is om te spuiten.