1 Laatst bewerkt door dollelollypop (20-10-2011 20:11)

Onderwerp: Toef van witte chocoladecanache geprobeerd

Zomaar om te proberen of een canache ook mooie toefjes maakte.
Dat doet hij, dus weet ik nu dat ik de Melk, puur en de witte canache als toef kan gaan maken.
Het aardbeitje is van marsepein en de vulling in het cakeje is aardbeienmouse..



http://www.mijnalbum.nl/Foto-Z433IPD8-D.jpg
http://www.mijnalbum.nl/Foto-ADWIGMLL-D.jpg

2

Re: Toef van witte chocoladecanache geprobeerd

Die zien er mooi uit! En een toef van witte ganache klinkt ook heeeerlijk  :9

3

Re: Toef van witte chocoladecanache geprobeerd

Is waarschijnlijk lekkerder dan botercreme  :Y  ziet er geweldig uit

Ik taart, jij taart, wij taarten, wij hebben getaart... Taarten is een werkwoord!

Re: Toef van witte chocoladecanache geprobeerd

Mooi!!

Hoe heb je die toef gemaakt?

Re: Toef van witte chocoladecanache geprobeerd

ja dat wil ik ook heel graag weten ziet er heerlijke en mooi uit.

recept :D

groetjes  patries.....wil alles ook zo mooi kunnen

6 Laatst bewerkt door Deborah1994 (10-08-2011 16:33)

Re: Toef van witte chocoladecanache geprobeerd

:9 en :thumb:

Re: Toef van witte chocoladecanache geprobeerd

Hallo Allemaal

Ten eerste hartelijk dank voor jullie leuke reacties en de toef is zeker lekkerder dan die klomp botercreme want daar hou ik helemaal niet van.
Nu heb ik hem gevuld met aardbeienmouse en eindelijk een lekkere toef.

De toef is niet eens moeilijk om te maken kijk maar naar deze link daar heb ik hem ook van geleerd en hij lukte in èèn keer.

http://youtu.be/8cvyBz2a4DY

8

Re: Toef van witte chocoladecanache geprobeerd

jammy jammy.recept van hier  :/
grt Carla

Re: Toef van witte chocoladecanache geprobeerd

nee dat niet maar het is zo simpel.
ik heb 250 ml. slagroom met 625 gram witte chocolade gebruikt.
Het was een recept uit het boek van Paris Cutler ( al heb ik geen idee wie dat is haha ).
ALs je het gemaakt hebt wel even in de koelkast stijf laten worden anders loopt het zo van het cakeje af.

10

Re: Toef van witte chocoladecanache geprobeerd

ok bedankt  :thumb:

Re: Toef van witte chocoladecanache geprobeerd

Graag gedaan  :Y

12

Re: Toef van witte chocoladecanache geprobeerd

Oh, heel mooi! En super dat je eens iets anders gedaan hebt... Ben blij om te zien dat je dus ook met ganache een toef kan maken!
Dat wordt mijn volgende projectje ;)

By the way, Paris Cutler is een kei in taarten maken. Ze is de oprichter van Planet Cake, ontzettend dure taartenzaak in Australie, alleen nog betaalbaar voor celebrities en mensen met een groot vermogen ;)

Een dag zonder iets nieuws geleerd te hebben, is een dag niet geleefd!
Brengen jullie ook eens een bezoekje aan mijn blogspot: www.cakechiqueboutique.blogspot.com

Re: Toef van witte chocoladecanache geprobeerd

Oh dat wist ik helemaal niet! en wat een eer om dan de canache van haar te maken haha.
Dan moet het zeker goed zijn toch!
Ik zal eens gaan googelen want je hebt me nieuwschierig gemaakt.
Dankjewel voor het compliment en de informatie.  :)

14

Re: Toef van witte chocoladecanache geprobeerd

Mooi hoor. Ik heb zelf ook eens een toef gemaakt met witte chocolade, maar die werd veel geler. En die had ik nog wel gemaakt met callebaut chocolade. Welke heb jij gebruikt?

Website: www.tuinentaart.nl Twitter: @tuinentaart
Facebook: http://www.facebook.com/TuinenTaart

Re: Toef van witte chocoladecanache geprobeerd

Gewoon de witte van de C1000 eigenlijk.
Ik gebruik altijd côte d'or chocolade maar die heb je niet in alleen wit dus ben ik maar bij de C1000 gaan halen.
Maar wat dom van mij zeg! Ik heb een zak van 2½ kilo callebaut witte chocolade in de kast liggen maar was dat vergeten.
Ik had dat eens gekocht voor de cakelolly's maar dat is niet echt aan mij besteed.
Nou dan zal ik het ook eens proberen met de callebaut als ik ze weer ga maken.

16

Re: Toef van witte chocoladecanache geprobeerd

oooooooooooooooooooooooooooh lekker lekker lekker

dit moet ik helemaal niet gaan proberen, niet goed voor mij

(zoekt toch boodschappenlijstje om slagroom en chocola te noteren :shh: )

Re: Toef van witte chocoladecanache geprobeerd

Even checken hoor, maar je hebt de slagroom laten koken en die over de gehakte chocolade geschonken. Roeren tot alles is opgelost, alles laten afkoelen en dan ???

Wordt die dan stevig, zodat je er een toef van kan spuiten of moet je hem opkloppen als slagroom  :o

Was van plan om morgen cc te maken en die toef van jouw lijkt me heerlijk, haha!

18

Re: Toef van witte chocoladecanache geprobeerd

Dat ziet er wel heeeel erg gevaarlijk lekker uit!

19 Laatst bewerkt door dollelollypop (06-11-2013 23:09)

Re: Toef van witte chocoladecanache geprobeerd

Hallo Tineke

De slagroom niet laten koken hoor! alleen heet laten worden, dan de choclade erin, af laten koelen in de koelkast en daarna mixen ja zoals slagroom.
Dan in de spuitzak doen en een poosje in de koelkast laten liggen tot hij stevig is en er dan toeven mee spuiten.
Succes morgen en ik weet zeker dat ze erg lekker gaan worden.

20

Re: Toef van witte chocoladecanache geprobeerd

Lijkt me heeeeeel lekker, ze zien er ook heel erg leuk uit met die aardbei erop en die 'aardbeidingetjes' (kan ff niet op de naam komen) eromheen!

Hoeveel domme blondjes heb je nodig om 1 chocoladetaart te maken?
25. 1 voor het deeg  en 24 om de m&m's te pellen. :)

21

Re: Toef van witte chocoladecanache geprobeerd

Ziet er idd :thumb: uit :D

My therapist told me the way to achieve true inner peace is to finish what I start. So far today, I have finished 2 bags of M&M's and a chocolate cake. I feel better already.

22 Laatst bewerkt door dollelollypop (11-08-2011 05:58)

Re: Toef van witte chocoladecanache geprobeerd

Ik zag alleen ineens dat er om twee cupcakejes twee doosjes zitten.
Slordig hoor maar ja het is niet anders  :nooo
Dankjullie wel voor de leuke reacties.  :)

Re: Toef van witte chocoladecanache geprobeerd

dollelollypop schreef:

Hallo Tineke

De slagroom niet laten koken hoor! alleen heet laten worden, dan de choclade erin, af laten koelen in de koelkast en daarna mixen ja zoals slagroom.
Dan in de spuitzak doen en een poosje in de koelkast laten liggen tot hij stevig is en er dan toeven mee spuiten.
Succes morgen en ik weet zeker dat ze erg lakker gaan worden.

Top! Ga ze zeker proberen!!

24

Re: Toef van witte chocoladecanache geprobeerd

Dit is ook heerlijk met een chocoladereep met praline erin....MMMM! Leuke cupcakewrappers trouwens!

Kijk eens op mijn hyves: http://makeacupcake.hyves.nl/

25

Re: Toef van witte chocoladecanache geprobeerd

oeehh wat klinkt dat vreselijk lekker!!!! en ze zien er ook prachtig uit!

Weer iets erbij om mijn veeels te lange lijstje met dingen die ik nog eens wil maken :Y