1

Onderwerp: Witte chocolade bewaren?

Ik kon 't antwoord nog niet vinden dus toch maar even zelf een topic.
Ik heb dinsdag witte chocolade vulling gemaakt (op basis van roomkaas en yoghurt).
Vandaag de bruidstaartjes gevuld maar nog genoeg over voor mijn verjaardagstaart. Die maak ik vrijdag en is voor zaterdagavond.
Kan ik de witte choco vulling in de koelkast bewaren of moet ik het nog even invriezen en dan vrijdagmiddag er weer uithalen?

Groetjes
Nathanja

"Het beste voor de mens is nog: eten en drinken en genieten van wat hij met veel zwoegen bereikt heeft..." (citaat uit de bijbel)

2 Laatst bewerkt door Taartenmarie (10-08-2011 10:37)

Re: Witte chocolade bewaren?

Volgens mij kan je deze vulling met monchou/yoghurt/witte chocolade best tot vrijdag bewaren. Monchou vriest niet zo goed in volgens mij (of eigenlijk: ontdooit niet zo lekker...).
Als er slagroom in had gezeten zou ik het niet gedaan hebben.
Ps heb deze vulling afgelopen weekend voor het eerst gemaakt en mijn hemel, wat is die lekker!!

Life is what you bake it.