1

Onderwerp: chocolade toef

even een vraagje moet toefjes maken die bruin van kleur zijn, gister om te proberen wat kleurstof door de botercreme gedaan maar dat geeft geen mooie bruine kleur.
Als ik pure chocolade smelt en dat dor de botercreme doet , zou ik dan een mooie bruine toef krijgen? Of zou chocoladepasta ook werken?

2

Re: chocolade toef

Ik zou het met ganache doen . Recept staat hier op de site.

                         Succes!

Carpe Diem !

3

Re: chocolade toef

pasta,cacaopoeder

zelf doe ik het altijd met pure chocoladecallets die laat ik au bain marie en mix ik er dan door

4

Re: chocolade toef

mathanja schreef:

zelf doe ik het altijd met pure chocoladecallets die laat ik au bain marie en mix ik er dan door

yep, zo doe ik het ook  :Y
en dat is veel lekkerder dan zo maar wat kleurstof!

Een dag zonder iets nieuws geleerd te hebben, is een dag niet geleefd!
Brengen jullie ook eens een bezoekje aan mijn blogspot: www.cakechiqueboutique.blogspot.com