Onderwerp: White Chocolate Buttercream Frosting
Ik heb gekeken of het er al op staat maar ik kan niks vinden... ben nog niet zo goed met de zoekfunctie ook maar goed...
Ik heb dit recept hier in Amerika op de kop getikt ... en ik vind het HEERLIJK
Ik hou niet zo van boter..dus de buttercream is niet echt mijn ding..
Maar deze is echt heerlijk en vooral voor mij als witte chocolade liefhebber.
De ingredienten staan wel in Cups ... maar ik kan het hier in Amerika wel maken maar weet iemand ook hoe je dat om moet gaan rekenen ?
Maar iig hier is het recept voor de liefhebbers :
Ingredients:
18 ounces ((3) 6 ounce pkgs) white baking chocolate coarsely chopped
1/4 cup melk
1 cup solid vegetable shortening
1 cup butter or margarine
2 teaspoons of vanilla
8 cups confectioners' sugar
1/4 cup milk
Makes:
Icing serves 6 cups.
Instructions:
1. Doe de Chocolade in de Magnetron met ¼ cup melk in een schaal die tegen de magnetron kan voor ongeveer 1-2 minuten. Haal halverwege de chocolade er even uit en roer het door. Kijk uit dat je de chocolade niet te lang er in doet, het smelt vanzelf als je gaat roeren.
2.Mix de boter met de shortening en voeg de vanille toe.
3. Voeg langzaam de suiker toe , 1 cup tegelijk en blijf mixen. Zorg dat je ook goed de zijkanten schoon schraapt en alles door elkaar mixt. .
4. Zorg dat alle suiker goed opgenomen is.
5. Voeg de melk toe en mix totdat het licht en fluffy is.
6. Voeg dan de chocolade toe.
Hou de icing bedekt met een iets of wat natte doek totdat je het gaat gebruiken.
ALs het te dun is voeg GEEN suiker toe maar zet het gewoon in de koelkast.
Ik hoop dat iemand er iets aan heeft!