1

Onderwerp: Vulling vraagje

Hoi meiden,

Ik heb een vraagje over vulling en over combinatie van vullingen:

*ik heb chocolade pudding van Mona nu denk ik alleen dat als ik dat direct op het bisquit doet dat het dan te nat is, hoe kan ik dit oplossen?

*en is dat lekker in combi met toblerone mousse? Of zou dat te machtig zijn?

*en is het mogelijk om deze vullingen in te vriezen?


Zo einde vragenvuur :)

2

Re: Vulling vraagje

Iemand tips of antwoorden voor mij?

3

Re: Vulling vraagje

Niet te ongeduldig worden hoor, het is vandaag veeeeel te mooi weer buiten  :cool:

Chocoladepudding zou ik (zelf) niet tussen een taart doen,lijkt me niet zo lekker. Maar smaken verschillen natuurlijk  :) . Ik weet ook niet of je dit nog zou kunnen verstevigen met gelatine of zo: geen ervaring mee.

Misschien (eventueel kant-en-klare) chocolademousse proberen?

Laat de moed niet zakken!
Met een appel en een ei kun je al bijna een taart bakken!!

4

Re: Vulling vraagje

Ander de mousse van dr oetker ( :think: hoe zat t ook weer met merken noemen op forum) met echte chocolade.

melk of melk en slagroom toevoegen, opkloppen, in koelkast, taart mee vullen... mjammmmmmmm

Ik taart, jij taart, wij taarten, wij hebben getaart... Taarten is een werkwoord!

5

Re: Vulling vraagje

ik zou zelf ook geen pudding kiezen, maar chocolade mouse  :9

anders als je echt pudding wilt:

dun laagje bc op kapsel smeren en dijkje spuiten, verstevigen zou dan misschien niet hoeven

N-Joy Cakes

6 Laatst bewerkt door Petrina (04-08-2011 13:00)

Re: Vulling vraagje

hahahaha ja dat is waar Sonja, maar ik wilde graag aan de slag hahahaha.

En anders heb ik ook slagroom staan en dan van die chocolade saus voor over ijs er door? Is dat een beter/lekkerder idee?