1

Onderwerp: Monchou zonder slagroom

Hallo allemaal,

Ik moet binnenkort een taart maken op basis van MBC. Ze willen geen slagroom in hun taart.

Nu zat ik te denken aan:
laag 1: MBC met bastognekruimels
Laag 2: MBC met Monchou? Kan dat? Is het lekker? Moet er nog iets extra aan toegevoegd worden?
Laag 3: Aardbeienvlaaivulling

Wie heeft al wel eens monchou door de MBC gedaan? Hoop op hulp...

Groetjes Rie

2

Re: Monchou zonder slagroom

Met Mon Chou gebert er weinig aan de smaak lijkt me, wordt alleen iets romiger. Je zou er dan nog vanille doorheen kunnen doen, of een Patidess smaakje...? Met bastogen en aardbeienvlaai lijkt me trouwens wel erg lekker worden!

3

Re: Monchou zonder slagroom

Ik heb het geprobeerd, en monchou door de MBC is erg lekker, het wordt een stuk frisser qua smaak!