1

Onderwerp: help

hallo allemaal,

ik hoop dat iemand mij kan helpen
ik ben ook sindskort begonnen met taarten te bakken. heb aleen een probleem met de biscuitcake hij wordt niet lekker luchtig het is wel de juiste dikte maar het lijkt meer alsof het van rubber is haha ik weet niet hoe ik het beste uit kan leggen. wie weet wel de juiste recept en hoe het moet

en nu heb ik ook een probleem met fondant maken ik doe alles juist ik gebruik alleen geen gelatine. maar als ik het maak kruimelt het het heeft geen houvast . wie kan mij daar bij helpen. ik wil geen kant en klare fondant kopen maar juist zelfmaken

2

Re: help

Met het zelf maken van fondant heb ik geen verstand, maar houdt de gelatine het niet juist samen dan?

En voor een biscuit recept kun hier links kijken onder recepten. Daar word je ook doorgelinkt naar een topic maar nog meer tips & tricks staan.

Welk recept heb je nu gebruikt?

Don't just dream your life, but live your dreams too!

3

Re: help

mag ik vragen waarom je geen gelatine gebruikt?

het hart neemt waar wat het oog niet kan zien. ( www.taartdesign.nl)