Re: Verschillende laagjes vulling in 1 taart...
Hijs weer bijgewerkt!
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Verschillende laagjes vulling in 1 taart...
Pagina's Vorige 1 … 10 11 12 13 14 … 25 Volgende
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hijs weer bijgewerkt!
Ik wil de mergpijpjes vulling maken wat denken jullie dat daar lekker bij is
Ik heb een vraag gekregen voor botercreme met bastognekruimels, weet iemand daar nog een lekkere 2e laag bij???
hallo allemaal.
Ik ben ook een beginneling en heb voor m'n eerste taart botercreme met bastognekruimels gemaakt; hieronder had ik eerst het baksel besprenkeld met amaretto, daarna een dun laagje 4vruchten jam en dus vervolgend de creme gedaan. Was een goed succes!
(bij de 2e taart had ik ook het water vervangen door amaretto: dit is best een sterke smaak, dus je moet er wel van houden!)
Misschien een leuke tip?!
Hallo Allemaal,
Ik kom net kijken bij deze leuke hobby. Al een aantal taarten gemaakt.
Ik wil voor volgende week met pasen een taart maken met citroen bavoires is slagroom hierbij een lekkere combi? En waar dek ik de taart dan mee af, gewoon botercreme?
Er staan een hoop suggestie's op de site hoor! Maar ben wel benieuwd naar ervaringen!
Groetjes Karin
Hoi allemaal,
Ik ben zelf een beginnend bakster (vulling van slagroom en jam en vruchten, was wel errug lekker hoor) en durf nog niet goed te combineren, maar ik heb hier zoveel variaties en combinaties zien staan dat er eigenlijk niets fout kan gaan!
Ik heb er zin in en als er nog meer suggesties zijn....
Groetjes Claudia
We gaan het ook eens allemaal proberen!!
Ik heb gisteren voor het eerst biscuittaarten gebakken en gevuld, het waren oefentaartjes voor de bruidstaart die ik ga maken voor de trouwerij van dochter en schoonzoon.
De biscuits zijn alledrie goed gelukt, mede dankzij de vele tips in de forums.Ik heb ze gevuld met 2 lagen vulling .De één met poederkoffie in heel weinig water opgelost gemengd met slagroom en 4 vruchtenjam met wat banketbakkersroom de ander met zelfgemaakte lemoncurd en romige banketbakkersroom.
Vooral de eerste viel erg in de smaak.
Heb ze afgesmeerd met slagroom en gedecoreerd met fruit en chocolade.
De fondantlaag is de volgende keer aan de beurt, die moet ik eerst nog bestellen.
Willy
Ik weet niet of hij er al bij staat:
kokoscreme + stukjes (verse) ananas + laagje ananasjam
eventueel gedecoreerd met een laag verkruimelde nizzakoekjes wat prima lijkt op zand en dus perfect past bij een zomers taartje
en ideaal is voor de mensen die niet echt gek zijn op hele lappen marsepein (zoals ik)
decoratie erop wel van marsepein (schelpen, vissen, etc)
hoi hoi, net nieuw op het forum en ik lees al gelijk MIJN vulling
maar heb een vraagje hoe maak je de kokoscreme.
wil is wat anders dan bbr met vruchtjes en laagje jam..
en dit is helemaal mijn ding haha .
groetjes kelly
Hoi allemaal,
ik wil morgen een taart gaan vullen met bon bon bloc vulling (praline) maar ik kan niet echt iets vinden wat je ermee kan combineren.
hebben jullie suggesties???
Ik zie hier alleen maar (heel) zoete vullingen staan, heeft iemand suggesties voor minder zoete variaties?
Bitterkoekjes
Kersen
Advocaat
Lemon Curd
Hele pure chocolademousse [beetje bitter]
Je kan er tussen stoppen wat je zelf lekker lijkt. Je kan het zo gek niet bedenken. Dus, wat vind jij lekker?
Nou ja, ik vind de vanillecreme van de door mij gevolgde workshop nogal heavy in combinatie met de bekleding en zo ik ga Dorienelianes lijst eens goed bestuderen, moet toch wat tussen zitten he
Wat een briljante topic.... Helaas heb ik niks toe te voegen...ben nog niet zo heel erg lang bezig. Maar daarom ben ik erg blij met al deze ideeen! Ga er zeker een heleboel uitproberen!
Hee,
wat een heerlijke dingen staan er allemaal tussen.
ik ga over 2 weken weer een taart maken, dus was opzoek naar een lekkere vulling.
ik zie hier staan dat de mona toetjes ertussen kunnen? lekt dit niet heel erg door??
Ik zit heel erg te twijfelen welke vulling ik erin ga doen, bonbonblock lijkt me een groot succes maar baileys ook en waarmee kan ik dit dan goed combineren??
Dan had ik nog een vraag, wat is dulce de leche??
En wat is het recept van Crispy chocola??
ik hoop dat iemand mij kan helpen, want ik weet het echt niet meer met al dat lekkers!
groetjes Francis
mona toetje gaat prima hoor!! ik spuit wel altijd een dijkje van botercreme
dulche de leche is ingekookte gecondenseerde melk, staat hier wel een recept/werkwijze op het forum
crispy chocola is volgens mij gewoon een laagje gesmolten chocola maar mijn ervaring is dat het veel te hard wordt en dat de taart daarna niet meer te snijden is
bonbonbloc of baileys zou ik nergens mee combineren, maar gewoon lekker twee laagjes van ertussen doen...hmmmmmmmm
Ik heb nog mascarpone staan, dus die moet op. Maar dat is maar genoeg voor 1 laag. Maak er de mascarpone-aardbeien-wittechocolade vulling van. Wat combineert hier goed bij? Een vulling met chocolade, zou dat kunnen, zoals marsmouse of tobleronemouse?
laagje almhof chocolademousse + sinaasappelyoghurtmousse
Is het trouwens een idee om de lijst te alfabetiseren [wil ik anders wel doen, is rot werk]. Ik vind het namelijk makkelijk om combi's te kiezen als ik een beetje kan filteren [ik mis nu combi's met zoeken, heb geen overzicht en sla een boel over omdat de helft me niet lekker lijkt :$]
Hallo,
ik wil vandeweek een taart maken met mascapone met aardbeien en witte chocolade.
Wat is hier lekker bij?
En moet ik hier ook een dijkje botercreme omheen spuiten?
groetjes
Hallo,
ik wil vandeweek een taart maken met mascapone met aardbeien en witte chocolade.
Wat is hier lekker bij?
En moet ik hier ook een dijkje botercreme omheen spuiten?
groetjes
dit is nog eens handig.
even een vraagje ik weet dat er een recept op de site staat met champagne maar weet iemand een vulling die sneller/ makkelijker is?
En welke vulling is er lekker bij??
kan ik botercreme met lemoncurd mengen
en dat als laag doen icm een laag frambozenjam
of moet ik van alle 3 een laagje doen?
kan ik botercreme met lemoncurd mengen
en dat als laag doen icm een laag frambozenjam
of moet ik van alle 3 een laagje doen?
Je kan aan je botercreme bijna alles toevoegen en zeker lemon curd!!!
succes
Wat een lekkere combinaties!
Zijn er dingen bij die je niet kunt invriezen of kan het over het algemeen allemaal wel
Ik wil bv een soort vruchtenkwark gebruiken met een laag jam,kan ik dat gewoon invrienzen
Nog een vraagje
En als je bv van een andere taart nog bbr over hebt en je die hebt ingevroren neem ik aan dat je die niet weer kunt gebruiken op een taart die ingevroren gaat worden
Pagina's Vorige 1 … 10 11 12 13 14 … 25 Volgende
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Verschillende laagjes vulling in 1 taart...
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.