Onderwerp: Supergave taart maken: HELP + vragen
Vanmorgen heb ik het basisrecept gebruikt om een hoog kapsel te bakken. Helaas hij is maar 5,5 cm hoog geworden, maar wel erg sponsachtig. ok lijkt hij wat gekrompen nu hij is afgekoeld. Want de ring kan ik er zo oheen leggen...
Maar goed. Zaterdag wil ik een perfecte taart op tafel zetten. Zoiets als die van Tompoes: http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … ?id=157913
Maar hoe krijg ik al die kleurnuances erin? Waar moet ik mee beginnen. Het is pas mijn derde taart en gelukkig is dit geen 3D taart!
Owja ik kan ook nog ideeen gebruiken voor draken want daar houd mijn zoontje dat 6 wordt het meeste van!
Mijn zoontje dat 10 wordt houd van dolfijnen, ook hier kan ik tips voor gebruiken!
Verder heb ik de volgende vragen:
1. Als ik de taart bekleed met marsepijn en dan in de koelkast zet, waarom gaat hij dan zo nattig blinken?
2. Is fondant beter te verwerken en te kneden als marsepein? (ik heb reuma)
3. Hoe plak ik de afzonderlijke marsepeinen delen aan elkaar?