1

Onderwerp: Bavaroise waarmee aanmaken

Hoi als je de bavaroise hebt van bijvoorbeeld Just mix it.
Kan je die dan alleen aanmaken met slagroom of zijn er nog meerdere mogelijkheden waarmee je het kan aanmaken ( en het dan misschien niet gelijk in de koelkast hoef te staan).

2

Re: Bavaroise waarmee aanmaken

Lijkt me niet, slagroom is dé basis van bavaroise.
Misschien zou het met kwark ofzo lukken maar ook dat moet in de koelkast. Denk niet dat je voor bavaroise moet kiezen als je een taartje wilt wat buiten de koelkast kan... :9

Re: Bavaroise waarmee aanmaken

Nee maar heb ergens gelezen in een oudere topic ( kan die niet meer vinden) dat iemand het deed aanmaken met limonade siroop... vandaar mijn vraag

4

Re: Bavaroise waarmee aanmaken

Bavaroise is lobbig / mousse-achtig van structuur. Dat krijg je nooit als je de mix aanmaakt met limonadesiroop lijkt me , daar is de slagroom juist voor. Denk dat je dan beter voor een andere vulling kan kiezen.

Carpe Diem !

5

Re: Bavaroise waarmee aanmaken

ms ipv water limonade wat ik ook niet kan indenken want die poeders zijn stabiel genoeg om er daarna nog limonade bij te doen maar bavarois moet idd gewoon echt met slagroom

6

Re: Bavaroise waarmee aanmaken

je krijgt hem niet zo lucht maar je kunt het door volle yoghurt of kwark spatelen

7

Re: Bavaroise waarmee aanmaken

maar dan moet t alsnog in de koelkast