Onderwerp: bbr mislukt. 250 ml slagroom genoeg voor 22+18 rond?
heb net bbr gemaakt van het recept van de site. geen mix dus maar met verse eieren. ik heb het al 10tallen keren gemaakt en nog nooit mislukt. hij blijft dun dus ik denk dat ik toch ergens iets verkeerd afgewogen heb. ik heb het nu in de koelkast gezet om te kijken of hij dan toch een beetje opstijft maar mijn hoop is al gevlogen . opnieuw maken kan niet want ik heb nog maar 1 ei dus dat schiet ook niet op...
ik heb nog een beker met 250cl ongeklopte slagroom staan in de koelkast. kan ik daar een taart van 22 cm en 18 cm mee vullen?
het wordt dan
1 laag slagroom met verse aardbeien en
1 laag aardbeienjam.
de bedoeling was natuurlijk 1 laag bbr met verse aardbeien en 1 laag aardbeienjam. voor beide taartjes dezelfde vulling.
maar red ik het met 250 ml slagroom voor 22+18 cm? (ik kan niet weg om boodschappen want er ligt een lief klein meisje te slapen....) en die taart moet nu dus afgesmeerd en bekleed worden zodat ik vanavond kan decoreren anders ga ik het niet redden.
ik haat tegenvallers