1

Onderwerp: Cupcake vraagje

Wat doen jullie nu altijd tussen de cupcake en de afwerking? (zoals marspein, fondant etc). Smeren jullie daar net als bij de taarten abrikozengelei tussen? En snijden jullie de cupcakes eerst recht? De mijne krijgen altijd zo'n bult tijdens het bakken.

2

Re: Cupcake vraagje

Je kan er botercreme tussensmeren, chocolade pasta, abrikozenjam enz. Ik smeer er altijd zure bessenjam tussen :9 De laatste keer met cupcakes decoreren heb ik van een paar het bovenkantje afgesneden en van een paar niet. Afgesneden vond ik mooier staan, maar je eet minder cake dan natuurlijk..

3

Re: Cupcake vraagje

Maaikelove schreef:

Afgesneden vond ik mooier staan, maar je eet minder cake dan natuurlijk..

Dat hangt er maar vanaf... wat je met die afsnijdseltjes doet :lol:

Groetjes, Carin
If at night you cannot sleep, count your blessings instead of sheep

4

Re: Cupcake vraagje

Hoi Carla,
Bedoel je om kruimeltjes van de cakejes "vast te zetten" of bedoel je gewoon voor de lekker? :)
Als je de cakejes in (vloeibare) fondant doopt is het handig om ze

5

Re: Cupcake vraagje

Carin schreef:
Maaikelove schreef:

Afgesneden vond ik mooier staan, maar je eet minder cake dan natuurlijk..

Dat hangt er maar vanaf... wat je met die afsnijdseltjes doet :lol:

Haha die heb ik lekker opgegeten hoor :P

6

Re: Cupcake vraagje

Als er een bult op zit en ik wil mijn cakeje strak hebben snijdt ik het er gewoon vanaf. Als en botercreme op zit en marsepein zien mensen het toch niet dat dat stukje eraf is. En je cakeje is gelijk mooi strak en je hebt zelf wat te smikkelen!!

www.partycupcake.nl voor Springerle Moulds! Like m'n Facebook.