1

Onderwerp: vriezer of koelkast?

Mijn eerste baksel staat in de oven. Ik wil deze morgen gaan vullen en bekleden en dan wordt hij dinsdag opgegeten. Kan ik dan beter straks het biscuit in de vriezer doen en er morgen uithalen of in de koelkast zetten? (na het afkoelen uiteraard)

Groetjes Katinka

2

Re: vriezer of koelkast?

Ik zou hem lekker in de vriezer doen. Wordt hij lekker compact! Dan morgenvroeg eruit halen en dan laten ontdooien dan snijd hij ook nog eens prettiger. (minder kruimelig)

Joyce
Beter 1 taart in de mond dan 10 op de grond :) ! https://www.facebook.com/lekkersvansjois

3

Re: vriezer of koelkast?

Oke super, dank voor je reactie :)

Nu is de taart niet helemaal netjes losgekomen uit het bakblik. Ik weet dat ik nu vraag stel die weer over iets anders gaat maargoed misschien heb jij tips. Ik heb nu dus een los bovenkantje min wat stukjes hier en daar. Zal ik dat erop laten doen en dan afsmeren en bekleden of kan ik beter de bovenkant nu netjes recht snijden dan botercreme en marsepein? Oftewel met of zonder bovenkantje?

P.s. wat een super strakke taarten joynme!

4

Re: vriezer of koelkast?

Gewoon alles aan elkaar plakken met botercreme en dan verder werken zoals je gewend bent. Als je alles netjes hebt afgesmeerd ziet niemand er meer iets van  ;)

Joyce
Beter 1 taart in de mond dan 10 op de grond :) ! https://www.facebook.com/lekkersvansjois