1

Onderwerp: Zwitserse room zoeten?

Hallo,

Ik wil volgende week een aardbeienvlaai maken, gevuld met zwitserse room. Uit het recept is mij niet geheel duidellijk of ik de slagroom moet zoeten met suiker voordat ik hem door de banketbakkersroom doe. Wordt het dan niet te zoet?

2

Re: Zwitserse room zoeten?

Ik doe dat wel en nee vind hem precies goed (lees: verschrikkelijk lekker!). Zal ook wel een kwestie van smaak zijn en daarover kan men niet twisten? ;)

3

Re: Zwitserse room zoeten?

Ik gebruik ook altijd gezoete slagroom

Met beide voeten op de grond, kom je geen stap vooruit

4

Re: Zwitserse room zoeten?

Ik doe een hééél klein beetje suiker in de slagroom, want de bbr is van zichzelf ook al zoet.
Maar ja, dat is een kwestie van smaak uiteraard.

Groetjes Louise

5

Re: Zwitserse room zoeten?

Ik zoet mijn slagroom ook altijd voor de zwitserse roo

6

Re: Zwitserse room zoeten?

oke, bedankt allemaal. Dan zal ik toch maar wat suiker door de slagroom doen, maar hem niet te zoet maken.