De schaap boven in de header heb ik gemaakt, deze is gespoten met royal icing met glycerine.
Ik zal proberen in het kort uit te leggen wat ik heb gedaan. Voor de vorm een blandaschaal 12 en 20 cm afbakken, vullen afsmeren. Deze heel dun bekleden met witte fondant en het gezicht in de gezichtskleur. Dan de kleine bol met maiskolfprikkers bevestigen op de grote bol. Begin met de RI onder het hoofdje met dotjes te spuiten niet al te netjes en ga zo het hele schaap langs. Als het een beetje droog is dan per dotje even een klein deukje met de vinger maken zodat het meer op een vacht lijkt. Oh ja de oren zijn ook vastgemaakt met prikkers binnenkant fondant buiten kant RI, de pootjes kun je eronder steken. Ik hoop dat je hier iets wijzer van wordt en anders hoor ik het wel.
Kitchen Corner, Nieuwstraat 15, Deventer. di-wo,vr 10:00-17.30 uur, donderdag van 10:00-20:00 uur en zaterdag 10:00-17:00 uur.
Voor cursus PME en diverse workshops kijk op de site
www.kitchencorner.nl