1

Onderwerp: HELP! botercreme crisis...

Ik heb zojuist 4 taarten gebakken voor ons bruidstaart project,  die allen bekleed moeten worden met botercreme.
ik heb (net zoals de laaste keer) het recept van de site gemaakt (225 gr poerdersuiker /2 el melk/50 gr boter)
als ik de creme (ook na verwarmen) op de taart smeer  is het gelijk korrelig en " versuikerd" die direct.Je kunt het dus niet uitsmeren... Wat te doen??

gr Riteke en Martijn

Groetjes Riteke en Martijn
www.delikatessen.mijnalbums.nl

Re: HELP! botercreme crisis...

hoi Riteke,

Het lijkt mij een beetje te weinig boter ik heb een recept voor 125 boter 250 poedersuiker en 2 eetlepels melk dat komt ook ongeveer overeen met het wilton recept(wilton.com).
Probeer het eens zou ik zo zeggen .
Succes ,
Saskia

Mijn Taarten en workshops vind je op mijn site!
Een bijzondere dag verdient een bijzondere taart!

3

Re: HELP! botercreme crisis...

Hoi!

Gebruiken jullie 'gewone' boter? En kun je ook roomboter gebruiken?

Groetjes,

Safeera

4

Re: HELP! botercreme crisis...

roomboter vinden de meesten het lekkerst en is de beste kwaliteit die je kunt krijgen, dus JA! :D

Groetjes Evelien

5

Re: HELP! botercreme crisis...

hallo,
en bedankt(!), hoewel het recept van deze site 50 gram boter aangeeft was het (dit keer)schijnbaar niet voldoende..
We durven als groentjes ook niet zomaar iets te doen (vooral niet als alle winkels dicht zijn haha)
Meer boter heeft wonderen verricht. THANKX crisis overleefd.:-)     
pfffffff......opluchting
Morgen bekleden en de foto's (mits toonbaar resultaat) volgen

Groetjes  Riteke en Martijn

Groetjes Riteke en Martijn
www.delikatessen.mijnalbums.nl

6

Re: HELP! botercreme crisis...

Als je nou zelf het resultaat te min vindt, zet hem er dan toch op, dan kunnen we je misschien wel tips geven voor verbetering!

Groetjes Evelien