1

Onderwerp: marsepein uitrollen

hey,
dit weekend een biscuit gebakken en ik wou bekleden met marsepein, maar is dit normaal dat marsepein echt een hel is om uit te rollen, dit lukte totaal niet en hij scheurt, na een half uur rollen (voor 500gr) was hij nog veel te dik, iemand tips om dit makkelijker te laten verlopen, de marsepein was op kamertemperatuur
thnx

2

Re: marsepein uitrollen

:think: gebruik je FunCakes marsepein?

:think: Heb je gekneed?

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

3

Re: marsepein uitrollen

Heb je poedersuiker of crisco gebruikt met uitrollen?

www.lindelicious.nl       Elke taart uniek!

4

Re: marsepein uitrollen

Ik heb 2 tips voor je :Y

Kneed het voor je het gaat uitrollen, dan is de marsepein wat zachter.
En rol je marsepein uit tussen een stuk aluminiumfolie, dan hoef je geen poedersuiker te gebruiken dus blijft de kleur meer de kleur die je hebt( in plaats van een beetje poedersuiker erop)

Bakken is zo leuk!

5

Re: marsepein uitrollen

:think: alufolie??? dat rekt toch niet mee, dat scheurt toch zo??

ik gebruik Pröjs :thumb: , DE mat van IKEA, dan heb je geen poedersuiker/crisco of wat dan ook nodig :nooo

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

6

Re: marsepein uitrollen

Hier gewoon op bakpapier en ook geen poedersuiker/crisco/alufolie nodig

verder inderdaad gekneed?????