Onderwerp: Nieuw op dit forum

Hallo,
Mijn naam is Cerise en ik heb me net aangemeld.
Ook ik ben besmet met het bakvirus, en vind het geweldig.
Ik heb meteen een vraag, kun je de taart ook met iets anders afsmeren dan met botercreme.

2 Laatst bewerkt door Staaltje (29-05-2011 15:11)

Re: Nieuw op dit forum

Welkom op het forum!

Ja dat kan, je kunt bijvoorbeeld jam of chocopasta gebruiken, via de zoekfunctie kun je misschien nog wel meer variaties vinden.

Kijk ook eens op ~Sugaridoo~ voor recepten en howto's!     (Twitter: @Sugaridoo)

Re: Nieuw op dit forum

dank je wel ga het proberen

Re: Nieuw op dit forum

Hoi welkom op het forum :)

5

Re: Nieuw op dit forum

Hoi  Cerise,

Welkom op dit leuke gezellige forum.
Heb je al een alternatief gevonden voor het afsmeren?

Succes en veel plezier :thumb:

Cake makes your smile !!!

6

Re: Nieuw op dit forum

Hey Cerise, welkom op dit forum!!
Wat het afsmeren betreft: je kan met verschillende pasta's afsmeren, maar botercrème 1:1 geeft wel het mooiste resultaat. Chocolade pasta is namelijk vrij plakkerig en daardoor minder makkelijk te smeren. Botercrème smeert soepeler en wordt stevig in de koelkast daardoor kun je een perfect strakke ondergrond voor je fondat of marsepein krijgen. En dat is wel de basis voor een mooie strak beklede taart.