Onderwerp: [problemen] aantal problemen met marsepein en fondant
Ik heb een paar problemen met het decoreren van mijn cupcakes.
Ten eerste ben ik er nog steeds niet uit wat ik nou makkelijker vind, fondant of marsepein. Heb ik nou goed begrepen dat je dat ook kunt mengen?
Ik berg mijn marsepein op in een zakje in een doos. En toen wordt het zo hard en brokkelig dat ik er amper door heen kan kneden. Ik heb nu allerlei kleuren marsepein liggen en kan er amper iets mee, is er een manier om dit weer wat soepeler te krijgen?
En dan gelijk maar vraag 3 (ja een heel vragenvuur meteen)
Ik heb op internet cakejes gezien met echt een supermooie kleur blauw, deze.
En ik krijg het NIET voor elkaar die blauw te maken. Wie heeft er enig idee hoe ik hier aan kan komen, moet ik wilton icing color gebruiken (wat ik dus doe en ik krijg met geen mogelijkheid die tint blauw)
Wie zou er weten hoe ik dit zou moeten doen?
Liefs Irene