1

Onderwerp: Te vet marsefond om te smootheren?

Hallo allemaal,

Heb net weer een taart gemaakt en ik krijg de taart niet goed gesmootherd  ,zijkanten zijn bobbelig.  Ik smeer goed af met bc en zet hem dan in de koelkast. Met warm mes even nadoen. dan bekleden. Dat lukt wel maar dan lukt het smootheren niet. Klinkt gek maar het lijkt te vet!  Alsof  ik blijf hangen met de smoother op het marsefond.
1 ding , ik had wel het marsefond al gekleurd.  2 dagen geleden. Kan het daardoor vetter worden?
Met de zoekfunctie vind ik hier geen antwoord op.
Bedankt alvast voor jullie evt. antwoorden.

Soms heb je van die dromen die je wakker houden,
.........tot je ze uitvoert.

2

Re: Te vet marsefond om te smootheren?

als mijn smoothr echt stroef gaat doe ik hem weleens licht met maizena dusten maar meest werkt eerst een beetje aaien ook wel

je kan best 3 keer vallen, als je maar 4 keer opstaat

3 Laatst bewerkt door Paola (28-05-2011 22:15)

Re: Te vet marsefond om te smootheren?

Bedankt Marijetje voor je reactie. Baal zo van die bobbelige zijkant. En dat probleem komt steeds terug. Maizena ga ik proberen de volgende keer.
W.s. baart oefening kunst, maar dan ben ik zo bang dat ik een deuk maak of zo iets in mijn marsepein.
Bedankt!

Soms heb je van die dromen die je wakker houden,
.........tot je ze uitvoert.