Onderwerp: Vulling mona luchtige yoghurt pudding citroen en dan?
Ik wil de vulling mona luchtige yoghurt pudding citroen gebruiken, maar wat gebruik ik dan voor de tweede laag? Jam, botercreme of iets anders?
Wie heeft suggesties?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Vulling mona luchtige yoghurt pudding citroen en dan?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik wil de vulling mona luchtige yoghurt pudding citroen gebruiken, maar wat gebruik ik dan voor de tweede laag? Jam, botercreme of iets anders?
Wie heeft suggesties?
De keren dat ik die vulling gebruikt heb (best vaak ), vulde ik de taart er dubbel mee (dus twee lagen). Heerlijk en ik kreeg er ook veel complimentjes over.
Dit onderwerp staat ook verderop in het forum.
Ben ik toen gestart namelijk
Maarre, ik kreeg daar de tip om lemoncurd als tweede laagje te gebruiken.
Recept hiervoor staat op de ingezonden recepten forum, maar lemoncurd is ook in een potje te koop bij oa jumbo en ah.
Maar persoonlijk vind ik de tip van Sigrid ook wel een goed idee.
Gewoon lekker twee lagen.:D
Ik ga het volgende week proberen dus dan kan ik pas de reacties van de proevers hier neer zetten.
Jacqueline
Dank voor de reacties. Ik heb me gister pas aangemeld op het forum en kan nog niet zo snel vinden wat ik zoek, vandaar dat ik de vraag er op heb gezet.
Truus
Geeft niet, ik ben ook nog beginneling hoor. Enjoy the club
Ik had er vorige week een laagje lemon curd bij gedaan idd, en dat werd erg goed ontvangen. Maar 2 lagen van die pudding lijkt mij ook heerlijk zeg.....
Of misschien botercreme met citroen aroma......
Chipolatapudding met die citroenpudding doet het hier erg goed
Bedank voor alle reacties. Ik heb 2 lagen citroenpudding gebruikt en de reacties waren erg goed, dus zeker het proberen waard.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Vulling mona luchtige yoghurt pudding citroen en dan?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.