Onderwerp: Hoe maak je een hele strakke taart???
Ik ben ondertussen een jaartje bezig met taarten maken, ik krijg mijn taarten niet zo mooi recht en strak als veel taarten die ik voorbij zie komen?!!
Hoe doen jullie dat??? Waar rollen jullie je marsepein (im gebruik meestal marsefond) op uit? en hoe smeren jullie af en waarmee?? Ik heb het youtubefilmpje gezien over het strak maken, maar daar wordt ganache gebruikt en dat comineert toch niet altijd met de vulling??
Ik rol mijn marsefond uit op poedesuiker, en draai steeds zodat het los blijft, dan steek ik mijn handen/armen eronder til het om en hang het alware boven mij taart en laat het vallen. Ik zie ook wel dat er een deegroller wordt gebruikt? Of misschien een stuk doorzichtig tafelkleed en dan omkiepen ofzo??
Ik blijf wel vaak wat bobbels zien?? Wie heeft een goede tip voor mij???? Alvast heel erg bedankt!!!
Oja, hier een voorbeeld van mijn boembataart, wel goed gelukt opzich, maar toch niet zo strak...