1

Onderwerp: complete taart invriezen

hallo

ik moet een taart voor een collega maken van 2 lagen.
nu ben ik op vakantie als ze hem nodig heeft.
zou een complete taart 3 weken ingevroren kunnen zijn?
welke vulling zouden jullie gebruiken? ze wil graag aardbeien.
normaal doe ik dan aarbeienvlaaivulling en mona toetje..
en hoe kan ik hem invriezen? gewoon in een doos of anders?
en kan ze er na  de hand als hij uit de vriezer komt zelf op elkaar zetten?

2

Re: complete taart invriezen

Een taart kun je prima invriezen,Bijv: in een doos met een pedaalemmerzak er omheen. 24 uur voor gebruik er uit halen, zak er af en met doos in de koelkast laten ontdooien. half uur van tevoren eruit halen en voila! (hij zweet dan heel even maar dat trekt vanzelf weg.)
Op het laatste moment er op zetten.
Zo zou ik het in ieder geval doen ;)

Alleen durf ik niet te zeggen hoe jou vullingen hierop reageren.... je kan zoeken naar de lijst met vullingen die je zonder probleem in kan vriezen.
Ik heb zonder probleem al bijvoorbeeld banketbakkersroom ingevroren en bokkepootjesroom. Jam en botercreme zijn ook prima te doen....

'Het geheim van geluk is vrijheid, het geheim van vrijheid is lef!'