Onderwerp: How to Roosje
Op verzoek: de how-to van het roosje.
Deze roosjes maak ik aan de hand van de Petal Rose Cutter uit de webshop.
De benodigdheden.
Steek 2 keer de vorm uit. 3 keer kan ook, dan wordt de roos groter.
Maak van dezelfde kleur een kegeltje.
Maak met een ball-tool de blaadjes mooi dun, vooral bovenin.
Maak de zijkanten van de blaadjes een klein beetje nat.
Vouw vervolgens de blaadjes 1 voor 1 om het kegeltje heen. Sla steeds 1 blaadje over!
Als je het eerste blaadje klaar hebt, knip je het overtollige fondant aan de onderkant er af.
Zet het roosje vervolgens op het 2e blad en herhaal de zelfde stappen.
Sla steeds een blaadje over. Zorg er voor dat je de blaadjes niet helemaal strak vastplakt.
Het eindresultaat. Ook hier weer het overtollige fondant aan de onderkant er af knippen.
En als je dat heel vaak doet, krijg je dit!
Ik hoop dat het duidelijk is! Succes er mee!
www.zoetmetstijl.nl