1

Onderwerp: Kon het echt niet vinden! Botercreme gemaakt.. nu in koelkast?

:nooo ben al een uur bezig maar dit kon ik echt niet vinden!

Ik heb nu gemaakt (zaterdag om 22.00 uur)bc en bc met chocolade (nog een heel klein beetje warm) Ik wil morgen de taarten gaan maken.

Zet ik de botercreme nu in de koeling?
Mag ik de choco bc al afsluiten?
Als ik hem in de koeling moet zetten, wat moet ik doen als ik hem eruit haal? Is hij dan meteen te gebruiken, moet ik hem dan weer opkloppen of nog iets toevoegen?? Moet ik hem al een tijdje van te voren eruit halen?

Alvast bedankt voor de hulp!

2

Re: Kon het echt niet vinden! Botercreme gemaakt.. nu in koelkast?

botercreme wordt erg hard in de koeling, en heeft ook best veel tijd nodig om weer verwerkbaar te worden. Je hoeft het niet meer te kloppen.
Dus optijd eruit halen!

3

Re: Kon het echt niet vinden! Botercreme gemaakt.. nu in koelkast?

Botercreme moet je wel weer opkloppen als t uit de koeling komt hoor :/