Onderwerp: bc met frambozensmaak
Zoals iemand mij heeft aangeraden heb ik de zoekfunctie gebruikt en daarbij zijn al heel wat vragen opgelost mbt het kapsel, hoe de taart te bewaren en welke vullingen wel/niet te gebruiken. Thanks voor de tip!
Ik kom nu wel verschillende adviezen tegen bmt het maken van bc met frambozensmaak. (Ik wil perse bc gebruiken ivm geen koelkastgebruik) De ene zegt: jam erdoor doen. De ander zegt: niet doen, dan kan het gaan schiften. De volgende gebruikt een zakje frambozen pudding (dr oetker). Wat gaat het beste volgens jullie?
Ik wil de zoete smaak van de marsepein verdoezelen dmv frambozensmaak. Maar ik weet niet of het volgende iets te veel van het goede is:
laag 1: frambozen jam (eventueel andere jam??) + bc met frambozen smaak
laag 2: weet niet of ik 2 lagen doe, moet even kijken hoe groot de taart dan wordt, anders dezelfde laag als bij 1
afsmeren met bc 1:1 met frambozensmaak (maken met zakje frambozen pudding)
Ik durf eigenlijk niet te combineren met witte chocola (heb gelezen dat dit lekker is) omdat ik bang ben dat dit gaat smelten. Of kan ik beter niet smeren met jam, maar met witte chocopasta voor de afwisseling?