1

Onderwerp: bc met frambozensmaak

Zoals iemand mij heeft aangeraden heb ik de zoekfunctie gebruikt en daarbij zijn al heel wat vragen opgelost mbt het kapsel, hoe de taart te bewaren en welke vullingen wel/niet te gebruiken. Thanks voor de tip!  :)

Ik kom nu wel verschillende adviezen tegen bmt het maken van bc met frambozensmaak. (Ik wil perse bc gebruiken ivm geen koelkastgebruik) De ene zegt: jam erdoor doen. De ander zegt: niet doen, dan kan het gaan schiften. De volgende gebruikt een zakje frambozen pudding (dr oetker). Wat gaat het beste volgens jullie?

Ik wil de zoete smaak van de marsepein verdoezelen dmv frambozensmaak. Maar ik weet niet of het volgende iets te veel van het goede is:
laag 1: frambozen jam (eventueel andere jam??) + bc met frambozen smaak
laag 2: weet niet of ik 2 lagen doe, moet even kijken hoe groot de taart dan wordt, anders dezelfde laag als bij 1
afsmeren met bc 1:1 met frambozensmaak (maken met zakje frambozen pudding)
Ik durf eigenlijk niet te combineren met witte chocola (heb gelezen dat dit lekker is) omdat ik bang ben dat dit gaat smelten. Of kan ik beter niet smeren met jam, maar met witte chocopasta voor de afwisseling?

2

Re: bc met frambozensmaak

Wat hier altijd goed in de smaak valt is botercrème (van de mix) en daar roer ik de nog half bevroren frambozen van AH doorheen.
Echt heerlijk en idd lekker fris.
Ik heb het ook wel eens met jam gedaan en dat gaat ook goed.
Succes!

Shower the people you love with love - James Taylor and me ;-)

3

Re: bc met frambozensmaak

Gaat dat met die half bevroren frambozen ook goed als de taart pas morgen wordt gegeten en buiten de koelkast staat?

4

Re: bc met frambozensmaak

Sandra-lala schreef:

Wat hier altijd goed in de smaak valt is botercrème (van de mix) en daar roer ik de nog half bevroren frambozen van AH doorheen.
Echt heerlijk en idd lekker fris.
Ik heb het ook wel eens met jam gedaan en dat gaat ook goed.
Succes!

Dat heb ik ook weleens gedaan, maar kreeg klachten over de pitjes van de frambozen?

Say YES with joy. Say NO without fear.

5

Re: bc met frambozensmaak

Ik gebruik voor de mix botercreme, patidess framboos Erg lekker fris!

6

Re: bc met frambozensmaak

Ik gebruik ook patidess uit de shop en dan bevroren frambozen erin drukken. Iedereen vind het heerlijk en het is echt een frisse smaak. Succes!

"Beauty is in the eye of the beholder"
                            Lieve groetjes, Miranda (Mirzan)

Re: bc met frambozensmaak

Thimomam schreef:
Sandra-lala schreef:

Wat hier altijd goed in de smaak valt is botercrème (van de mix) en daar roer ik de nog half bevroren frambozen van AH doorheen.
Echt heerlijk en idd lekker fris.
Ik heb het ook wel eens met jam gedaan en dat gaat ook goed.
Succes!

Dat heb ik ook weleens gedaan, maar kreeg klachten over de pitjes van de frambozen?

Is dat één keertje gebeurd? Ik krijg namelijk alleen maar complimenten en ik maak altijd zelfgemaakte frambozenmousse met hele frambozen erdoor heen.

8

Re: bc met frambozensmaak

Iris Zijlstra schreef:

Is dat één keertje gebeurd? Ik krijg namelijk alleen maar complimenten en ik maak altijd zelfgemaakte frambozenmousse met hele frambozen erdoor heen.

Er hebben toen aardig wat mensen van die taart gegeten en die vonden dat allemaal niet prettig (was los van elkaar dat ze zaten te eten dus niet zo dat er 1 wat riep en de rest het er mee eens was).

Als ik frambozenjam gebruik zeef ik ook altijd de pitjes eruit omdat er anders commentaar op komt (maar misschien ken ik alleen maar hele kritische mensen  :lol:  :lol: )

Say YES with joy. Say NO without fear.