Onderwerp: wat i.p.v botercreme?
gebruiken jullie altijd botercreme om af te smeren of ook andere dingen?
ik ben benieuwd naar jullie alternatieven!
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » wat i.p.v botercreme?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
gebruiken jullie altijd botercreme om af te smeren of ook andere dingen?
ik ben benieuwd naar jullie alternatieven!
altijd botercrème 1:1. Soms met smaakje en soms zonder. Maar wel een superdun laagje
Soms een heel dun laagje witte chocopasta, die 3 sec in de magnetron is geweest, maar verder toch altijd botercreme, 1:1 en net zoals degene boven me heel dun
1:1 met wat verkruimelde amandelkoekjes van de Xenos voor de lekkere smaak
Amerikaanse Buttercream. Spierwit, dus ook geschikt voor het wit bekleden van een taart.
http://www.deleukstetaarten.nl/faq/71/H … bekleden?/ of merengue botercreme?
Abrikozen jam is ook mogelijk Wel even 1 a 2 x zeven om te zorgen dat er geen stukjes meer inzitten, dat zie je door je fondant heen zitten of gaat er doorheen prikken (daarom zou ik bijvoorbeeld ook niet afsmeren met 1:1 (of andere) botercreme waar bitterkoekjes in verkruimeld zitten.. je wil toch niet dat die door je fondant/marspein schijnen/prikken
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » wat i.p.v botercreme?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.