1

Onderwerp: [SPOEDJE] Hoe krijg ik fondant met tylose heel snel uitgehard?

Ja hoor, heb ik weer.
Prachtig kroontje gemaakt voor op de taart van mijn dochter, moesten alleen de balletjes nog aan.
Wat denk je, heeft dochterlief t net voor elkaar gekregen om de twee omgebogen puntjes aan de voorkant af te breken  :nooo

NU ga ik snel een nieuwe maken, maar hoe krijg ik hem snel zo hard dat ik er alsnog bolletje op kan prikken?

Iemand een gouden tip?
Tylose zit er al in, had gelukkig nog genoeg over.

2

Re: [SPOEDJE] Hoe krijg ik fondant met tylose heel snel uitgehard?

Op 50 graden, half uurtje in de oven. Af laten koelen, dan is t knetterhard.

3

Re: [SPOEDJE] Hoe krijg ik fondant met tylose heel snel uitgehard?

Dank je wel voor de supersnelle reactie!

Dus dan kan gewoon??
Moet de oven open of dicht??

Ik ga eens gauw mijn tweede oven opstoken en in de andere mijn biscuit afbakken, mijn bestelling met mijn nieuwe bakvorm had vertraging :(

4

Re: [SPOEDJE] Hoe krijg ik fondant met tylose heel snel uitgehard?

Bij mij doet de oven het alleen met de deur dicht...... ;)

Ik kan niet oordelen over de deur open. Toen het net klaar was dacht ik oooooooo dat gaat niet goed; het was warm/zacht. Ik liet het even staan, afkoelen, daarna was het kéihard.

5

Re: [SPOEDJE] Hoe krijg ik fondant met tylose heel snel uitgehard?

ik laat de ovendeur op een kiertje staan

I will have poetry in my life. And adventure. And cake. Cake above all - William Shakespeare & me

6

Re: [SPOEDJE] Hoe krijg ik fondant met tylose heel snel uitgehard?

Hij staat er in hoor, ik meld me na 12 uur even met het resultaat  :)

7

Re: [SPOEDJE] Hoe krijg ik fondant met tylose heel snel uitgehard?

En hard!

Thanks dames.