1

Onderwerp: Biscuit vullen met chocomousse en ganache als bedekking

Hallo allemaal,

Ik ben hier nieuw, maar heb vandaag een biscuit gemaakt met een recept van deze site. Ik wil deze vullen met chocolademousse, en dan een ganache erover.
Nu is mijn vraag, mag ik dit vandaag (ik heb hem morgen nodig) al vullen en decoreren en dan gewoon in de koelkast plaatsen? Of doe ik dat best pas morgen?
Ik heb al heel veel gezocht op de site maar ik vind het antwoord niet. Wel als je bijvoorbeeld botercreme gebruikt, maar niet met ganache.

Alvast bedankt, en sorry als het toch ergens op de site te vinden is.

Vele groetjes Jill

2

Re: Biscuit vullen met chocomousse en ganache als bedekking

Je mag m best vandaag vullen, maar makkelijker werkt minimaal een dag tevoren bakken: dan kun je de biscuit beter snijden,het klinkt heerlijk . Eet smakelijk en succes op het forum.

3

Re: Biscuit vullen met chocomousse en ganache als bedekking

Dankuwel!
Ik heb beslist om hem toch morgen maar te vullen. Dan moet ik maar een uurtje vroeger opstaan. Maar voor een lekkere taart, heb ik dat wel over  :)