Je gelooft het of je gelooft het niet, maar ik zat gisteren naar exact dezelfde fotootjes te kijken en wilde dit hier ook posten!
Toevallig heeft Belluna ooit eens gepost hoe je die twee kleuren biscuit kan maken.
http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … hp?id=4279
en hier staat de taart:http://www.mijnalbum.nl/Album=D4AR8GQI
Mijn vraag was eerder: hoe doen ze dat met zo'n klein taartje? Zetten ze eerst de bodem, dan het randje, en vullen ze dan die bodem TOT BOVEN dat randje zodat de bavarois aan de bovenkant gelijk loopt met het biscuitrandje?
Ik heb voor pasen dit gemaakt:http://www.solo.be/nl/recepten/ijsnougat-met-elixir-danvers.htm
Maar nu het ingevroren is vind ik het niet meer zo geweldig (ook weet ik niet of het mét koelbox wel nog ingevroren op zijn bestemming gaat geraken - 1uur rijden).
Maar wat een werk is daarin gekropen! Dus ik denk dat ik zondag bij mijn schoonmoeder toch met dit dessert kom aanzetten, en niet nog eens aan de bavarois ga beginnen. Ik blijf wel twijfelen (ijsnougat zit nog in de vormpjes dus die zijn ook niet vrij om bavarois te proberen..).