1 Laatst bewerkt door carolienvanwilligen (19-04-2011 13:41)

Onderwerp: Patidess door banketbakkersroom?

Mijn dochter wil graag een taart met frambozensmaak, dus ik doe één laag met slagroom met klopfix en frambozenjam en de andere laag wilde ik maken van banketbakkersroom met bokkenpootjes.

Zou het dan ook nog lekker zijn om patidess framboos door de banketbakkersroom te doen en zo ja, hoeveel ongeveer?

Misschien is het anders een optie om een beetje patidess door de bc 1:1 te doen die ik gebruik voor het afsmeren? Misschien kan het allemaal gewoon, maar ik heb echt geen idee  :D

Bedankt vast voor het lezen en antwoorden!

Van taarten maken word je blij!

2

Re: Patidess door banketbakkersroom?

Ik zou niet te veel smaken in een taart doen, bijv. een laag slagroom en de andere laag frambozenjam.

3

Re: Patidess door banketbakkersroom?

Ik zelf zou het niet doen. Ik zou dan 1 laag slagroom+frambozenjam doen en 1 laag bc (van mix) met daar de framboos patidess doorheen doen. Dus geen bokkepootjes.