1

Onderwerp: hoi nieuw hier

ik ben bakker vanaf 1970 en heb dat 14 jaar bij de marine gedaan.
nu doe ik het van huis uit.
ik ben een felle tegenstander van kant-en-klaare poeders en dergelijke.
rol fondant bijvoorbeeld.bruidstaarten giet ik nog steeds met vloeibare fondant,knapperig!!.
ik hou zoveel mogelijk de smaak van vroeger in stand.
daar men tegenwoordig alleen lucht zit te happen

Re: hoi nieuw hier

Welkom op het forum! Ik ben erg benieuwd naar je creaties, en vooral hoe een bruidstaart met vloeibare fondant er uit ziet.

I never met a calorie I didn't like....

3

Re: hoi nieuw hier

Welkom, oudebakker!

Veel (bak) plezier gewenst op dit inspirerende, leerzame en gezellige forum.

Zoals vast al opgevallen is: alles waar u / jij tegen zegt te zijn, komt hier dagelijks massaal langs.
Hopelijk kunnen we veel van elkaar leren.

Denk in mogelijkheden, niet in beperkingen!

4

Re: hoi nieuw hier

hoi,

Ik ben heel benieuwd om je creaties (en recepten) te mogen bewonderen!
Ik ben zelf sinds anderhalf jaar één avond per week een opleiding patisserie aan het volgen en ik ben helemaal gebeten om de heerlijkste taarten op de wereld te krijgen. Dus ..... oudebakkerstips zijn welkom!! :Y
groetjes sam

5

Re: hoi nieuw hier

welkom op het forum!

Heel veel plezier!

Liefs, Zanoni